Momentous er et bemanningsbyrå basert i Norge. Vi tilbyr salgsfremmende personale / vertinne og gjestfrihetstjenester for eventer, møter, utstillinger og konferanser i Oslo og alle andre storbyer i Norge. Vi har rundt 200 erfarne, utadvendte og serviceinnstilte vertinner og verter, og vi jobber kontinuerlig med nye ansatte. Vi tror at i dagens hurtige verden er riktig og godt trent personell en nøkkel til suksess i enhver event. Teamet vårt er veldig fleksibelt og kreativt. 

Tjenester

Eventer

Trenger du vert eller vertinner i Oslo? Vi tilbyr hostesstjenester for møter og konferanser i Oslo. Uansett hva slags event du skal ha er vi klare til å hjelpe deg med å promotere produktene og tjenestene deres. Vi vil informere, opplyse, demonstrere og få publikum til å delta.

I-butikk aktiviteter

Enten det gjelder å dele flyers rundt i byen eller tilby vareprøver i et kjøpesenter, kontakt oss. Vårt profesjonelle personell kan tiltrekke publikum, informere om produktene deres, dele ut gaver eller vareprøver.

Messer

Trenger dere ekstra personell til å hjelpe på messe? Vi tilbyr erfarne, utadvendte og serviceinnstilte vertinner, verter og salgspersonale. De vil tiltrekke folk til din stand og gi informasjon om din bedrift og produkter på en engasjerende og profesjonell måte.

Konferanser

Vårt personell kan hjelpe deg med å få arrangementet til å gå som smurt. Vi bistår gjerne med å notere oppmøte, dele ut deltakerbevis, ta imot og informere deltakere, gi informasjon og være smilende behjelpelige.

B2B møter

Ønsker du å samle potensielle kunder dine på ett sted for å presentere informasjonen om firma ditt? Vi hjelper gjerne med invitasjon prosess og organisering av møte.

Road shows

Vi har slått oss sammen med fantastiske partnere i alle de nordiske landene. Dette lar oss planlegge, koordinere og utføre pan-nordiske kampanjer. Du, som kunde, får én kontaktperson for alle landene. Gå nordisk på den effektive måten gjennom vårt nettverk!

Våre kunder sier

Først må vi takke for en flott presentant fra dere! Hun var helt riktig person for oss. Pliktoppfyllende, dyktig, presis, hadde satt seg godt inn thunderbolten og godt likt av alle! Utadvendt og en fantastisk presentant.
Tone
Milwalkee
Takk for to flotte eventer! Du og teamet ditt gjorde en god jobb, og jeg ville ikke endre noe!
Magdalena
Philip Morris
Bruna var helt fantastisk hele tiden. Hun var oppmerksom og hadde en veldig positiv holdning - vi vil definitivt bruke henne igjen!
Hannah
Novartis
Alt gikk kjempebra på arrangementet vårt i Oslo. Margarita var fantastisk, og det var en virkelig glede å ha henne på vårt arrangement! Hun var veldig hyggelig og veldig flittig med all jobben!
Virginia
World Association of Newspapers and News Publishers (WAN-IFRA)