Se våre prosjekter

Facebook event

Facebook en pop-up som blir opprettet for å utdanne folk til Facebook personvern og sikkerhet. Vi har levert ambassadører av topp merkevare som representerte Facebook-teamet.

Microsoft tech summit

Vi har levert 19 merkevareambassadører som hjalp Microsoft på Tech Summit. Hovedansvaret var registrering, beskrivelse av veien, serviceavdeling.

Mont Blanc event

Montblanc lanserte en ny samling med veldig dyre penner og inviterte de mest verdifulle kundene til Norge. For å sikre at kundene deres hadde et flott opphold i Norge, trengte de assistanse fra våre ansatte. Vi leverte 15 topp vertinner som jobbet med Montblanc-ansatte på forskjellige steder i Oslo: Grandhotel, Chitra-huset, Fram museum, Operahuset, Holmenkollen.

Mercedes event

Daimler har invitert journalister fra hele verden til test-drive-arrangement for deres nye EQ-modell. Våre 15 BA-er har jobbet i løpet av 2 uker og hjulpet journalister på 5 forskjellige steder i Oslo.

GOOGLE "cloud on board" konferanse

Vi leverte 14 merkevareambassadører for Google-konferansen “Cloud on Board”, det var en teknisk introduksjon til Google Cloud Platform. Personalet vårt var ansvarlig for registrering og crowd movement.